Als specialist in ultrasoon reinigen willen we de industrie verbeteren en bieden we onze technologie aan om spuitgietmatrijzen in perfecte conditie te laten. Met het gebruik van ultrasoon geluid bij het reinigen van matrijzen worden rest producten zoals aluminium, messing en ook kunststoffen en rubbers effectief verwijderd. De tijdbesparende reiniging maakt het mogelijk om een ​​uitstekende afgewerkt oppervlakte van het eindproduct te krijgen, waardoor afkeuringen als gevolg van kwaliteitscontrole zal worden verminderd.

Dankzij jarenlange ervaring en onderzoek hebben we de beste resultaten bereikt voor ultrasoon reiniging in de spuitgiet industrie. Van het ontwerp tot realisatie van de machines gebeurd allemaal op éen locatie van Ultratecno. De standaard machine lijn kan al gebruikt worden voor alle soorten spuitgiet matrijzen.

De voordelen van ultrasoon reinigen

Het vermindert het verbruik van scheidingsmiddel, Het voorkomt mislukte injectie’s uit gevolg van vuilresten uit eerdere injectie’s het verhoogt de commerciële aantrekkingskracht van uw assortiment en het reinigt homogene openingen.

Ook zullen er veel manuren bespaard worden en schoonmaak snelheid omhoog gaan. Daarnaast zal het resultaat van het gereinigd product sterk verbeterd zijn.

NA

VOOR

Ultrasoon reinigings toepassingen

Doormiddel van het cavitatie proces wat veroorzaakt word door het ultrasoon geluid, wordt er een perfecte reiniging van de spuitgietmatrijzen bereikt zonder dat er een residu achterblijft dat de kwaliteit van de afwerking kan beïnvloeden.

De verschillende toepassingen van ultrasoon reinigen zijn mallen voor rubber, metaal, plastic injectie, aluminium, zamak, thermisch gevormde vormen en extrusiematrijzen.

Ultratecno beveelt afreiniging met spoel- en droogtanks aan om mogelijke resten van extractie te verwijderen om zo perfecte reinigingsresultaten te bereiken.