Bedrijf

SINDS 1964, AAN DE TOP VAN ULTRASONE TECHNOLOGIE

Wij kijken naar de toekomst met veel inzet voor technologische innovatie, de beste kwalitatieve apparatuur en superieure service voor onze klanten.

Dankzij onze 50 jaren expertise in het ontwerpen en produceren van ultrasone apparatuur voor industrieel gebruik, hebben we het beste technische team tot uw dienst.

UltraTecno biedt via het dealernetwerk haar diensten wereldwijd aan. Ook u kunt contact met ons opnemen als u lid wilt worden van het team. Neem contact met ons op.

UltraTecno is een leidend merk in de markt van ultrasone reinigingsapperatuur dat afgelopen jaren onder de naam ultrasound Lover te werk ging.

Wij ontwikkelen op maat gemaakte projecten voor uw processen, met ieder type automatisering of multi-stage processing. We hebben veel ervaring in grootschalige industriële apparatuur, in verschillende sectoren.

Ook na de sale willen we uw levancier blijven. We hebben technische assistentieteams door heel Europa zitten.

We kunnen uw reinigingsproblemen oplossen door middel van passende testen uit te voeren in ons lab, waar we de perfecte combinatie tussen machine en schoonmaakmiddel voor u zullen ontwerpen.

UltraTecno is een van de beste ultrasone reinigingsbedrijven van ultrasone technologie. Sinds de start vertrouwt ons bedrijf op de nieuwste technologische ontwikkelingen om onze ultrasone apparatuur te kunnen verbeteren, wereldwijd. De kwaliteit van onze apparatuur is gegarandeerd door het ISO 9001 kwaliteitssysteem en wordt alleen overschreden door de inzet voor tevredenheid van onze klanten,  gelijk vanaf het eerste contact met een klant. Onze ultrasone bedrijf zal er altijd voor u zijn, door middel van efficiëntie en urgentie zullen  wij aandacht besteden aan uw behoeften. Bij UltraTecno kijken we naar de toekomst, vertrouwend op technologische innovatie, met de beste ultrasone apperatuurskwaliteit en uitstekende service voor onze klanten.

Formulier Express