QUALITY COMMITMENT

kwaliteit ultrasone machines

UltraTecno is een van de leidende fabrikanten in het ontwerp en de ontwikkeling van ultrasone reinigingsapparatuur. Wij zijn verantwoordelijk voor de levering, en het leveren van reinigings- en ontsmettingsdiensten aan de hele Europese industrie, en over de hele wereld. Daarnaast zijn wij trots op onze 45 jaar ervaring in het ontwerp en de bouw van ons apperatuur, ook zijn wij trots om een benchmarkt te zijn in deze markt, dankzij de kwaliteit van onze beste ultrasone reinigingsmachines.

Sinds het moment van onze gevestigde orde, is de toewijding voor de kwaliteit van onze producten en de service een basispilaar geweest van ons managermentsysteem. Deze toewijding zullen wij elke dag koesteren.

iso 9001

UltraTecno haar machines zijn uniek in hun ontwerp en constructie en zijn ontwikkeld om langere tijd mee te gaan en voor superieure prestaties. We fabriceren onze eigen ultrasone onderdelen, daarnaast monteren wij ook nieuw ontworpen klantgerichte apparatuur, die kwalitatief gezien hoogwaardige faciliteiten bieden voor industriële reinigingsapplicaties, voor on- en off-line reinigingsoplossingen. We bieden al deze diensten aan om onze klanten te voorzien van de resultaten die ze willen zien.

ISO 9001 Quality System

roestvrij staal laswerkplaats

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm, deze wordt jaarlijks door Bureau Veritas gecontroleerd. Als gevolg hiervan berust elke professionele ultrasone reinigingsmachine, die door ons wordt vervaardigd, op een gegarandeerde superieure kwaliteit.

Wij beschikken over een compleet eigen ontwerp- en productiesysteem, omdat we van mening zijn dat we op deze wijze de beste kwaliteit van onze machines kunnen garanderen. Zo is onze kwaliteitstoewijding gebaseerd op het vermogen om het gehele productieproces volledig te beheren, zonder uitbesteding van zorgwekkende activiteiten.

Specifically, our integrated process covers the following areas:

  • Ontwerptechniek voor 3E CAD Software
  • Roestvrij staal laswerkplaats
  • Kwaliteitscontrole
  • Montage van elektrische borden en PLC-programmering
  • Technische ondersteuning.
  • Laboratorium en UltraTecno reinigingsproducten scala

 

ONZE TOEWIJDING AAN KWALITEIT

 

KWALITEIT IS DE BELANGRIJKSTE DING

“Kwaliteit is het belangrijkste ding, en beter om geld te verliezen dan vertrouwen van onze klanten”

Sr. Lopez-Verdeguez
Sr. Lopez-Verdeguez

Oprichter Jaso- Ultrasonidos Lover – UltraTecno

ONZE KLANTEN
ONZE KLANTEN
Formulier Express