Innovazione tecnológica e il punto di unione delle nostre linee di attività

Scoprite perché le nostre Attrezzature di Pulizia Industriale ad Ultrasuoni sono il Punto di Riferimento Europeo in termini di Qualità e Redditività.
Scoprite di più sul potenziale delle Applicazioni Commerciali degli Ultrasuoni ad Alta Potenza ed il loro funzionamento.

Ultrasone reiniging en ontvetting

ultrasounds reinigingstechnologie

Ontdek onze technologie die toegepast wordt op het industriële reiniging en ontvetting. Ontdek onze ultrasoon reinigingsmiddel. Onze oplossingen bieden efficiciëntie, snelheid en besparingen.

LEES MEER >

Ultrasounds High Power

Ultrasounds High Power

Dankzij onze investering in RDI kan UltraTecno ook nieuwe innovatieve oplossingen aanbieden qua ultrasound high-power applicaties. Ontdek hoe we het doen!

LEES MEER

Ultrasound en cavitatie

Ultrasound en cavitatie
Het fysieke cavitatieproces is gebasseerd op ultrasound applicaties: een proces met een gecontroleerde afgifte, dat een hoge energie gebruikt.

LEGGERE PIU &gt

Innovatie en Toekomst

High Power Ultrasound heeft een groot potentieel voor de toekomstige ontwikkeling.
Wees de eerste om nieuwe toepassingen HPU we aan werken voor de volgende markt te ontdekken.

Ultrasone reinigingstechnologie

TECHNOLOGIE INNOVATIE IS DE LINK DAT ONZE TWEE LINES OF BUSINESS VERBINDT

Ontdek waarom onze Ultrasone industriele reinigingsapperatuur een referentieproduct is in Europa qua kwaliteit en prestatie. Kom meer te weten over het potentieel en de werkingvan de high-power commerciële applicaties.

UltraTecno is een technologie-based bedrijf met ruime ervaring die haar reputatie heeft te danken aan de continue innovatie-initiatieven. Tegenwoordig zijn wij een leidend bedrijf in de ontwikkeling en distributie van ultrasone apperatuur voor alle soorten industriële applicaties.  Sinds de start is ons primaire doel altijd al geweest om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Daarom bieden wij de beste ultrasone reinigingstechnologie aan, die uitstekende en efficiënte resultaten garandeert. Daarnaast hebben we met verschillende klanten samengewerkt en zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte projecten.

Ultrasone reiniging

Ultrasound reinigingstechnologie is gebasseerd op de generatie van miljoenen bubbels in water, dit proces heet cavitatie. De gegenereerde bubbels imploderen en creeeren grote hoeveelheden energie die het reinigingsproces triggeren. Deze technologie kan gebruikt worden voor het reinigen en zuiveren van elk type onderdeel, ook wordt het in grote gebruikt in industrieën zoals de automotive- en scheepsindustrie. De integratie van industriele processen, zoals multi-stage of geautomatiseerde lijnsystemen, zijn perfect, dus ook de optimalisatie van het proces, aangezien het is een precieze technologie is die weinig middelen vereist voor de werking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en te profiteren van de fantastische voordelen die deze technologie kan aanbieden. UltraTecno is voortdurend opzoek naar nieuwe applicaties om de behoeften van onze klanten tegemoet te komen; vertel ons wat uw wensen zijn en wij zullen u het beste proffesionele advies aanbieden.

Formulier Express