ultrasound ontvetting

Ultrasone reiniger

UltraTecno heeft meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerp en de distributie van nieuwe ultrasone industriele reinigingsapparatuur.  We wijden ons toe aan het aanbieden van de beste service en de nieuwste technologieën, wat betreft ultrasone industriële reinigingsmachines, aan onze klanten. Op het moment zijn wij een van de leidende bedrijven die zich bezig houden met de ontwikkeling van ultrasone industriële reinigingsapparatuur. Ultrasone technologie is een schone en millieuvriendelijke technologie die zich een weg wist te banen in de ultrasone markt en een goede uitgangspositie heeft opgeist. Sterker nog, deze nieuwe technologie biedt belangrijke voordelen aan in vergelijking met traditionele methodes..

Om te beginnen, het toepassingsgebied moet worden benadrukt. UltraTecno gebruikt ultrasone industriële reinigingsapparatuur om al onze klanten te kunnen voorzien van service, ongeacht welke sector zij zich in bevinden.

Sterker nog, het verschil tussen een high-power industriële ultrasone apparaat en een low-poer ultrasone apparaat is dat low-power voornamelijk wordt gebruikt voor het reinigen van juwelen en medische instrumenten, terwijl high-power gebasseerd is op door volumetrische energie getransmitteerde maten. High-power ultrasounds (HPU) maakt submicrospische dampbellen die door de voortdurende expansie en contractie tempraturen genereren tot 5000 K en meer dan 2000 atmospherische druk, in staat om de componenten te bevrijden van eventuele verontreiningen zonder de integriteit in gevaar te brengen.

Ultrasone ontvetter

Onze ultrasone systemen zijn in staat om een grote verscheidenheid aan industriële componenten te reinigen. Onze industriele ultrasone reinigingsmachines zijn millieuvriendelijk, ook worden de reinigingsproducten en water minimaal, waardoor er kosten worden bespaard. Onze ultrasone industriele reinigingsapparatuur is wereldwijd verkrijgbaar via onze distributeuren. Onze technici zullen u voorzien van het beste product afgesteld op uw wensen. Ter toevoeging, de installatie is eenvoudig en snel. Een grote ruimte voor montage zal niet nodig zijn. Het mooiste van alles, onze service eindigt niet hier. Sterker nog, onze service bevat regelmatige inspecties en het oplossen van problemen of vraagstukken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de aangeboden service.

 

KWALITEIT ‘
Kwaliteit van microscopische reiniging: In behaalt de beste oppervlaktereiniging kwaliteit. Consistente resultaten. Inbegrepen in stukken met complexe geometrieën.
BESPARINGEN
Efficiëntie: Besparingen van 80% van de tijd in vergelijking met traditionele systemen. Besparing op mankracht. Na invoering van de stukken, is het niet de aanwezigheid van een operator nodig. Wasmiddelen en chemicaliën: Het vermindert het verbruik tot 6 keer minder.
TECNOLOGÍA ECOLÓGICA
Waterbesparing: De onderdompeling reinigen aanzienlijk vermindert het energieverbruik. Veiligheid en Gezondheid: Het systeem is veilig voor de gebruiker en zijn werkomgeving. Het voorkomt rechtstreeks contact met gevaarlijke producten.
Formulier Express