WIJ ZIJN WERELDWIJDE LEIDERS IN DE ULTRASONE HIGH POWER COMERCIAL APPLICATIONS MARKT

Een nieuw technisch gebied met een breed scala aan mogelijkheden en een enorm potentieel aangeboden door UltraTecno om uw grootschalige-processen te verbeteren. 

ultrasone frequentie reiniging

  • Reiniging en regeneratie van wijnvaten
  • Volledige ontsmetting, incl. verwijdering van Brettanomyces
  • Slechts met water: geen chemische toevoegingen
  • Wij voeren het proces in uw wijnmakerij

High-frequency ultrasone reiniger

Ultrasone reinigingsfrequentie

UltraTecno is een leidend bedrijf op internationaal niveau, dat een groot aantal high-power ultrasone reinigingsapplicaties heeft ontwikkelt en service aanbiedt aan klanten van verschillende industrieën wereldwijd. Met meer dan 45 jaar ervaring is ons belangrijkste doel altijd geweest om onze positie in de top te behouden met het gebruik van nieuwe high-frequency ultrasone reinigingstechnologiën en het tevreden houden van onze klanten.

In het bijzonder heeft het bedrijf de volgende technologieën ontwikkelt:

  • Reiniging van wijnvaten
  • Verlaging/Vermindering van de viscositeit
  • Ontschuimen

Samenvatting werking ultrasoon reiniger

De implementatie van high-power ultrasone reinigingsapparatuur in ieder van onze reinigingssystemen is veruit de beste oplossing voor dit soort problemen. In tegenstelling tot andere methodes, een high-power ultrasone machine beschadigd nooit het product, bespaart energie en toevingen van chemische componenten of kunstmatige componenten zijn niet nodig, wat een belangrijke factor is voor grote wijngaarden. Bovendien, onze high-frequency ultrasone reinigingsysteem neemt nauwelijks ruimte in en levert hoge prestaties op voor jaren. Ultrasonereiniging gebruikt cavitatiebubbels geïnduceerd door hoogfrequente druk, waardoor  de ultrasone reinigingsfrequentie een direct effect heeft op de intensiteit van de reiniging.

Formulier Express