scheepsonderhoud

Scheepsonderhoud

Eliminatie van vele hoevelheden vetten en oliën.

UltraTecno vertrouwt op de optimale oplossing voor het reinigen van marine-onderdelen of energieproductie-installaties. Onze op maat gemaakte apparatuur neemt het voortouw in deze markt met dank aan meer dan 20 jaar leiderschapservaring in deze sector, met een marktaandeel boven de 80%. Onze apparatuur wordt aanbevolen voor het reinigen van grote cilinderkoppen, injectoren, pistons, warmtewisselaars, turbocompressors en alle soorten van mechanische elementen.


Marine reiniging X

Bij UltraTecno vertrouwen we op gespecialiseerde machines voor het reinigen van motoren van schepen en andere vaartuigen, waaronder scheepsbrandstofinjector reiniging.

Voor dit seizoen gebruiken we de best ontwikkelde ultrasone technologie om het toe te passen in vele industriën, zoals de automobielindustrie en de maritieme industrie, om top resultaten te behalen in deze industriën, en het aanbieden van een gepland onderhoudsysteem voor schepen. Dit is het resultaat van jaren werk en onderzoek om onze klanten een effectieve oplossing te kunnen bieden voor marine onderhoud, compatibel met iedere vorm van industriële processen. Marine ultrasone reinigingsmachines, gebruikmakend van een ultrasone reiniger, zijn de beste optie voor scheepsonderhoud en voor alle andere soorten elementen. Voor de rest zijn large-scale (grotere) machines op speciale wijze gefabriceerd met hoge weerstand materiaal om zware ladingen aan te kunnen. UltraTecno zal geen problemen ervaren met de ultrasone reiniging van scheepsmotoren.

Ontdek de kracht van het cavitatie-proces, gecreeërd door het ultrasone apperatuur. Het genereren en de implosie van bellen in een waterig medium kan het vuil op het gehele oppervlak van de ondergedompelde onderdelen volledig elimineren, terwijl het basismateriaal wordt behouden. Daarenboven, het ultrasone apparatuur staat bekend om haar efficiëntie: het bereiken van fantasische resultaten met een laag energieverbruik. Optimaliseer het industriële proces en verhoog de kwaliteit van het eindresultaat van de onderdelen. Accepteer de perfecte reiniging van scheepsmotoren, ook andere onderdelen als mariene brandstofinjectoren door middel van de geavanceerde technologie van UltraTecno. Onze proffesionals hebben veel ervaring en zullen u voorzien van het beste advies. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte projecten voor alle soort industriën. U kunt contact opnemen met ons voor specifieke informatie. We helpen u graag.

 

Zeedienst
KLANTEN
  • Man Diesel
  • Grupo FINSA
  • TurboCadiz
  • DEUZ
  • Tecsumaga
  • Coterena
  • Feroher
  • Napesca
  • JL Diez
  • Tanaval

 ultrasone reiniging van scheepsmotorenreiniging van scheepsmotoren

Formulier Express