ultrasone reinigingsmachine

ULTRASONIC MACHINES

ULTRASOON REINIGINGSAPPARAAT

UltraTecno automatische reinigingsmachines zijn op speciale wijze ontworpen en gemaakt om vele hoeveelheiden aanhangend vuil te elimineren. Wij zijn fabrikanten van ultrasone reinigingsmachines gespecialiseerd in apperatuur van 100 tot 12,000 liter en in lage frequentie apperatuur (25-28 kHz) met het hoogste reiningsvermogen. De 28 kHz cavitatie frequentie staan toe om grotere bubbels te genereren, waar meer kracht bij vrijkomt, waardoor het reinigingseffect wordt versterkt en daardoor een betere prestatie in een kortere tijdscyclus. Voor het kiezen voor het geschikte model uit ons ruim aanbod, en om betere resultaten te krijgen, respecteer a.u.b. de maximale draagkracht van ultrasone machines. Om de prestatie van de industriele machines te kunnen verbeteren, met een vlotte verspreiding van ultrasound, moet de afstand van de belasting op de binnenzijde van de tankwand of op het wateroppervlak minimaal 10 cm zijn. De onderdelen moeten worden gescheiden tijdens het reinigingsproces voor de verspreiding van ultrasound en het behalen van resultaten. Het reinigingsproces duurt 10 tot 45 minuten, afhangend van het type and hoeveelheid vuil dat gereinigd moet worden, het materiaal van de onderdelen, het gebruikte reinigingsproduct, het draagvermogen en de tempratuur van het water (wat tot 90 graden bijgesteld kan worden). Het reiningsproces kan automatisch plaatsvinden zonder de aanwezigheid van een uitvoerder.

 

Constructie

100% RVS (Roestvrije staal) Constructie

Al onze machines zijn volledig gebouwd met roestvrij staal.  Onze accurate kwaliteitscontroles zorgen voor het niet-bestaan van lekken.

Onze transducers (omzetters)

UltraTecno uitrusting bevat onze exclusive ultrasone platen. Deze platen hebben een dikte van meer dan 25% ten opzichte van conventionele technologie, die aanzienlijk het risico van ultrasone erosie en scheuren in de metaaloppervlakte verminderen die veroorzaakt woorden door vermoeidheid, en verzorgen een meer uniforme reiniging.

28kHz Digitale Generators

Digitale Generators van High-Power Ultrasounds: De generator levert effectief sonische kracht bij een frequenty van 28 kHz, zorgend voor de beste resultaten bij industriele applicaties. Het bevat 8 spoelprogramma’s met instelbare frequenty (±2%)   om de werking van iedere transducer/omzetter te optimaliseren.

Verwarmen
Het verwarmingssysteem wordt gebruikt om het cavitatieproces te versterken en het verbetert de oplosbaarheid van het vuil en vet in het water.

Complete Thermische Isolatie

Onze apparatuur is volledig geïsoleerd (inclusief de bedekking) om warmteverlies te vermijden, en om ervoor te zorgen dat de benodigde tempratuur snel bereikt wordt.

Laminar Flow Separation System (LFSS)

Nadat het vuil en vet zijn verwijderd van de onderdelen, moeten deze uit de hoofdtank gehaald worden. Onze gepatenteerde Laminar Flow Separation System (LFSS) neemt het drijvende vuil en vet mee naar een auxiliary stort waar het eenvoudig verwijderd kan worden.

7” Meertalige Colour Touch Screen

Een eenvoudige besturing is aanwezig, inclusief automatische mode. Met een maximum van 3 voorinstelling-cyclussen. Tijdens het reinigingsproces hoeft er niemand aanwezig te zijn. De gebruiker kan alle parameters van de machines configuren voor optimale resultaten.

Liftlade

De onderdelen kunnen eenvoudig worden geplaatst op de lade voor de reiniging. De liftlade wordt op pseumatische/hydraulische wijze geactiveerd.

Het bereik reikt tot onderdelen van 1,500 kg.  Hogere capiciteiten op aanvraag beschikbaar.

Voordelen van onze apparatuur:

De ACM-series zijn krachtige machines, special ontworpen voor industriën waar krachtige cavitatie voor decarbonisatie of eliminatie van ketelsteen is vereist.

Onze low-frequency digitale en gesynchroniseerde technologie (28 kHz) maakt ons marktleiders. Bovendien, onze apparatuur verbruiken een kleine hoeveelheid elektriciteit en detergent, wat resulteert in een jaarlijkse kostenbesparing van 2,000 tot 4,000 euro op operationele kosten.

De belangrijkste voordelen:

Pneumatische lift (versnelt en verbetert zichtbaar het reinigingsproces).

28 kHz Digitale generators en high-power dichtheid van de reinigingstanks. Deze technologie is van crucial belang bij decarbonisatie-processen.

Green Label Seal om een aanzienlijk bedrag te verkrijgen uit jaarlijkse energiebesparingen. Thermische isolatie en een robuuste hoes voor dagelijkse energiegebruik voor verwarming.

LFS oliescheider om het water schoon te houden en om het levensduur van het detergent te vergoten.

Exclusieve en gepantenteerde ARF-system dat 90% van akoestische emissie vermindert (onder 78 dB (A)).  Enjoy all the power of 28 KHz low-frequency technologie zonder last te hebben van lawaaierige machines.

7” Large Meertalige Touch Screen met onderhoudsmodules, configuratie, detergent dosering, etc.

28 kHz Type 1 Piëzo-electrische transducer gefabriceerd met onze exclusieve wall fixatie-systeem om 100% energietransmissie te garanderen.

Digitale en gesynchroniseerde generators met frequentiemodulatie om de maximale prestatie van elke transducer te behouden en  om te zorgen voor uniforme reiniging. Deze technologie is van cruciaal belang bij decarbonisatie-processen.

High-performance bijbehorende detergent voor ieder type materiaal en opdracht.

Fabrikant in Europa.  Verzekerde beschikbaarheid van reserveonderdelen.

2 jaar garantie.

Informeer voor de prijs van ultrasone reinigingsmachines.

 

Zeedienst
KLANTEN
  • Man Diesel
  • Grupo FINSA
  • TurboCadiz
  • DEUZ
  • Tecsumaga
  • Coterena
  • Feroher
  • Napesca
  • JL Diez
  • Tanaval
Formulier Express