Roestvrij staal reiniger

Bij UltraTecno manufactureren we onze producten voor een lang bestaan. Het materiaal dat we gebruiken voor het ontwerp en de fabricering is van roestvrij staal.  Onze reinigingssystemen verstrekken niet alleen hoge duurzaamheid van dit materiaal, maar ook eigenschappen om de hoogste temperaturen en erosie te kunnen verstaan.

Sterker nog, de transducerplaten van onze ultrasone reinigingssystemen hebben 25% hogere diktes van roestvrij staal dan de standaard met een dikte van 3 mm. Daarom kunnen we het risico op ultrasone erosie vermind door een meer homogene en verbeterde reiniging te bieden, en zoals eerder verwoord, zorgen voor een grotere duurzaamheid van de apparatuur.

De ultrasone reiniging van vaten in roestvrij staal, roest verwijderen, is gebaseerd op het cavitatie fenomeen. Onze ultrasone reinigingssystemen bereiken een cavitatiefrequentie van 28 kHz, een hogere kracht dan het gemiddelde dat garant staat voor het creëren van grotere cavitatie-bellen en voor de vrijgave van meer energie en warmte, die uiteindelijk een hogere kwaliteit reinigingssysteem zal verstrekken dat in staat is om de sporen van vuil en vet te verwijderen. Zelfs van complexe geometrische delen die moeilijk te reinigen zijn zullen geen obstakel zijn.

De UltraTecno stalen ultrasone reiniger, de roestverwijderaar, garandeert deze resultaten, evenals een totale thermische isolator met een driedubbele laag van 70 millimeter dikte, waardoor het warmteverlies met meer dan 70% wordt verminderd, energiebesparing en verbetering van de kwaliteit van het resultaat.

Elk onderdeel en ieder detail van onze ultrasone reinigingssystemen zijn vervaardigd in roestvrij staal of fosfor-bronze/zilverlegeringen – als transducers en piëzo-elektrische kristallen – om uitstekende resultaten en de verhoogde duurzaamheid van de machines te garanderen. Controleer zelf waarom UltraTecno het leidende bedrijf is in de ultrasone reinigingssector.

AUTOMOTIVE SERIES
  • Belangrijke klanten
  • gelijkrichters Motors
  • reparatie Workshops
  • Verkopers van gebruikte onderdelen
    branding
  • Naval Onderhoud
Formulier Express