Geschiedenis

ULTRATECNO is de leidende fabricant in Spanje gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van Ultrasone machines, die bestemd zijn om alle soorten industriële onderdelen te voorzien van reiniging- en ontvettingsdiensten.

Sinds 1964 heeft UltraTecno meer dan 2000 installaties ontworpen en gebouwd, en ieder project resulteerde in volledig tevreden klanten.

De oorsprong van het bedrijf ligt bij het bedrijf JASO S.A. Een pionier in Spanje wat betreft ultrasone reinigingsapparatuur, dat 70 werknemers in dienst had genomen en uitbreidde naar Mexico en Argentinië. Jaren later, na de sluiting van JASO S.A. heeft dhr. Lopez-Verdeguer in 1984 ULTRASONIDOS LOVER S.A. opgericht. Hij durfde een sprong in het diepe te nemen met de prestige, technologie en de volledige klantenportefeuille van zijn voorganger.

Internationale expansie

Dankzij de effectiviteit van onze resultaten en de kwaliteit van onze nieuwe technologieën, is UltraTecno ruim aanwezig in de volgende industriële sectoren

  • Energie- en warmtekrachtcentrales
  • Auto-, lucht- en spoorwegenindustrie
  • Automotive diensten en scheepsonderhoud
  • Machinering workshops en frezen Workshops
  • Voedselindustrie
  • Spuitgieten

In 2010 zijn we gestart met een ambiteuse internationale expansie proces met de opening van een Europees distribiteur netwerk, waarbij we het volledige assortiment distribueren. Momenteel is UltraTecno een leidend bedrijf op de Europese markt.

Nieuwe technologieën

Op dit moment ontwikkelen we high-power ultrasone applicaties voor de industrie. Deze veel toevoegende technologie, met een goede basis, werpt nu al haar vruchten af en dat terwijl het een nieuwe technologie is.

Dit nieuwe ontwikkelingsveld (bijna 50 jaar bestaan), gebaseerd op recente technologische ontwikkelingen, is ons wapen voor de toekomst. Ultrasonische generatoren leveren electrische energie aan ultrasone transducers.

Koop een ultrasone washmachine van een van onze vertegenwoordigers.

Al onze projecten, inclusief de ultrasone reiniger, zijn beschermd door international patenten.

 

Onze missie is om apparatuur te leveren die voldoen aan de beste kwaliteitsnormen van de markt, waardoor de verwachtingen van onze klanten worden overschreden, en hen helpen om te besparen op arbeidskosten en het concurrentievermogen te vergroten.

Onze missie is om de kalibratie te leveren met de beste kwaliteit van de markt, boven de verwachtingen van onze klanten om hen te helpen arbeid te besparen en kan dus meer concurrerend zijn.
ultratecno geschiedenis

Ultrasonidos Lover

ultratecno geschiedenis
Formulier Express