Ultrasound and Cavitatie

high-power ultrasound

High-power ultrasounds zijn voor vele conventionele processen in de voedingsindustrie (homogenisatie, slijpen, mengen, pasteuriseren, vaste/vloeibare scheidingen) uitgegroeid tot een haalbaar alternatief.

High-power ultrasound hebben ook getoond dat hun vermogen om de efficiëntie van traditionele processen, zoals filtering, extractie, kristallisatie en fermentatie te verbeteren, als het wordt toegepast op conventionele processen.

Het gebruik van HPU wordt normaal gesproken gemotiveerd door hun snelle beleggingsrendement, en soms door hun unieke functionaliteiten.

 Effect van cavitatie op een aluminiumplaat

Het gebruik van HPU wordt normaal gesproken gemotiveerd door hun snelle beleggingsrendement, en soms door hun unieke functionaliteiten.

Iedere commerciële applicatie vereist een ontwikkelingsproces waarin de tussenliggende variablen zijn aangepast (energie, intensiteit, stroming, druk temparatuur, viscositeit, concentratie van vaste stoffen en supersone reiniger) tot dat het hoogtepunt van de ultrasone high-power machine is bereikt en het gewenste is behaald.

Bij UltraTecno onderzoeken we voortdurend naar nieuwe high-power ultrasone applicaties om te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

UltraTecno is een gerenommeerd technology-based bedrijf dat gespecialiseerd is in ultrasoune reinigingsprocessen en high-technology apparatuur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en profiteer van de beste professionele service. Met dank aan onze ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte projecten voor alle soorten industrieën. Als u meer zou willen weten over de voordelen van ultrasound in de voedingsindustrie, neem gerust contact op.

high-technology apparatuur

De toekomst in ultrasound

Dit zijn enkele commerciële applicaties waar UltraTecno aan werken, met als doel het ontwikkelen van applicaties voor de toekomst:

  • Extractie
  • Pasteurizatie
  • Homogenizatie
  • Emulsifisatie
  • De-emulgerend
  • Enzymatische activatie
  • Enzymatische deactivering
  • Kristallisatie
  • Wijzigingen van de viscositeitsniveaus
  • Filteren / zeven / uitdroging
  • Degasificatie
  • Fermentatie
  • Reinigen
  • Verwoesting
  • Dekontaminatie
  • Lage temperatuurdroging
  • Schuimvorming
  • Behandeling van restslib
  • Vaste / vloeibare scheiding
  • Reductie van deeltjesgrootte
  • Extrusie
  • Functionele voedingsmiddelen

Formulier Express